مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام من از یک پیج اینستاگرامی پکیج لاغری به ارزش 1690 هزارتومان خریدم و مالک پیج مدعی بودند که متخصص تغذیه هستند و محصولاتشون دارای تاییدیه از سازمان غذا و دارو،نشان سیب سلامت و تاییدیه های مختلف هست و هیچ گونه عوارضی نداره
بعد از مصرف چندروزه از پکیجشون دچار مسمومیت شدید شدم و ایشون هم من رو بلاک کردند
با تحقیقاتی که انجام دادم مشخص شد که ایشون مدرک تخصص ندارند و محصولشون هم به صورت دست ساز در منزل خودشون بسته بندی میشه و هیچ تاییدیه ای نداره و ارزشش در مقابل قیمتی که میفروشه اصلا قابل مقایسه نیست و حسابشون هم گردش چند صد میلیونی داری
چطور میتونم از ایشون شکایت کنم و در دادگاه محکومشون کنم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری کلاهبرداری رایانه، مداخله غیر مجاز در امور پزشکی و دارویی، جعل عنوان از طریق دفاتر خدمات قضایی

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عتوات کلاهبرداری اینترنتی و فروش محصول تقلبی شکایت کنید