مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره آپارتمان

سلام لطفا راهنمایی کنید.
یک آپارتمان رهن و اجاره کردم. پس از 6 ماه مشکلی پیش آمد که مکان کارم تغییر کرد و مجبور به جابجایی شدم. خونه را تخلیه کردم و با تسویه حساب کامل قبض ها کلید را تحویل بنگاهی که قولنامه رسمی نوشته بود دادم. بنگاه هم با مالک تماس گرفت و به صاحبخانه اعلام کرد.
الان یک ماه می گذرد و هنوز پول ودیعه را نداده اند. صاحبخانه 20 روز پیش به من زنگ زد و گفت پول ندارم. گفتم توی سایت بزنید به چندتا بنگاه دیگه بگید. گفت نه من فقط به این بنگاه اعتقاد دارم.
مبلغ رهن هم 10 میلیون تومان است.
داخل قولنامه نوشته اگه درخواست فسخ از طرف مستاجر باشد باید یک ماه اجاره و هزینه کمیسیون را بدهد.
من باید چیکار کنم؟ آیا جایی از کارم اشتباه بوده است.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .جزبا رضایت موجر(اقاله)نمی توانیدفسخ کنید وموجرمی تواند تاپایان مدت اجاره ,مال الاجاره رابگیرد.صرف نوشتن درخواست فسخ دراجاره نامه دلیل براجازه فسخ نیست.مگرعلت قاندنی یا قراردادی وجود داشته باشد.