مشاوره حقوقی رایگان - حق انتفاع در صلح عمری

درود .پدر بنده 2 باب مغازه به من صلح عمری کرده اند در قرارداد ذکر شده فقط خود پدرم از مغازه ها استفاده کنه ولی حق واگذاری و فروش به غیر رو نداشته ولی در پی اختلاف با بنده یکی از مغازه ها رو به غیر اجاره داده و دکان دیگر را بنایی گسترده کرده و تعدی و تفریت انجام داده و اون هم به اجاره داده سوال آیا با دادن دادخواست میتونم حق انتفاع ایشون رو از بین ببرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
مصالح حق انتفاع و استفاده از مورد صلح را خواهند داشت
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد قرارداد صلح میباشد