مشاوره حقوقی رایگان - اثبات فحاشی

سلام من هر روز صبح که میرم مدرسه همیشه چند نفر که بعضی موقع ها از اونجا رد میشن مسخره میکنن و دشنام میدن خواستم بدونم میتونیم ازشون شکایت کنم و چطور باید این کار رو انجام بدم آیا تا شاهد نداشته باشم نمیتونم اثبات کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک روز با پدر یا مادر یا بزرگتر برو تا اول شناسایی شوند بعد پدر یا مادر باید شکایت کنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید به استناد شهادت شهود و فیلم و ...همچنین تماس به پلیس و صورتجلسه از آنها شکایت کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم برای هر ادعایی مدعی باید دلیل بیاورد از جمله شهادت شهود