مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام بنده باتفاق دو برادرم تا سال 93 در بازار مغازه پرده فروشی اجاره کرده و مشغول بکار بودیم و همه برادران منو میشناسند و انها جنس میخریدند و من چک میدادم تا اینکه در سال 93 دیماه ورشکست شده و اجناس طلبکارها رو برگردانده و چک هامو گرفتیم و بعضی از طلبکاران با خود چک نیاورده و مدعی شدند که یا میفرستیم یا خودمان ابطال میکنیم برای این ادعا چند فقره چکهای دریافتی دارم بنده بعداز این در شرکتی مشغول بکار شدم و برادرام در همان بازار کارگری پرده فروشها رو کردند دیروز یعنی 1402/09/21ابلاغیه برام امده که بابت چک برگشتی بتاریخ 1393/11/15به مبلغ 29/000/000ریال از من شکایت شده و از من مطالبه ده میلیون تومان کرده تا رضایت بدهد و پرونده را مختومه کند سوالیکه برای من مطرح است اینکه 1- چک برگشتی توسط یه شرکت حقوق برگشت شده بتاریخ سررسید چک 2- این شخص اصلا من نمیشناسم و نمیدونم چک چرا دست ایشان میباشد3- ادرس خوانده و خواهان در دادخواست تهران میباشد اما در شهر سلماس دادخواست داده است که رفتن من انجا میسر نباشد4- چرا در این سالها با اینکه ما بازار بودیم و برادرانم در همان صنف بودند چک برگشتی با انها مطرح نکردندو درخواست مطالبات از برادرانم بابت چک برگشتی نشده و ما الان باید بفهمیم که چک برگشتی داریم5- ایا با توجه بادرس میتوانم لایحه بدهم که دادگاه حل اختلاف سلماس نمیتواند به این پرونده رسیدگی کند و در تهران انجام گیرد6-ایا این شخص صرفا با داشتن چک برگشتی که شرکت دیگری برگشت زده و مدعی است که پول انها را پرداخت کرده دلیل محکمه پسندی است و میتواند از بنده شکایت کند و7- وبا توجه به مطالب فوق خسارت از چه تاریخی تعلق میگیرد و با توجه باینکه چرا تاکنون اقدامی بابت مطالباتش نکرده .ممنون از لطفتوت

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت بررسی نیاز به مطالعه و بررسی پرونده و مدارک است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این حرفها بی فایده است بروید دادگاه ده م را بهش بده و چک را پس بگیر و رضایت بگیر