مشاوره حقوقی رایگان - دروغ در معامله

باعرض سلام چندروز پیش یک پراید خریدم به یک شرط یک گلگیر رنگ ولی چند ساعت بعد از معامله متوجه شدم شاسی ماشین عوض شده موتور ماشین خیلی خرج داره کولر ماشین هم خرابه در عرض چند ساعت به بنگاه زنگ زدم جلوی چکش را بگیره ولی گفتن نمیتونم ایا بنگاه به عنوان امانت دار میتونسته جلوی چکش را بگیره و آیا بنده بخاطر دروغ گفتن فروشنده میتونم ادعای فسخ قرارداد کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بنگاه دار خیر.
اما به دلیل عیوبی که داشته و پنهان بوده میتوانید ابتدا طی اظهارنامه رسمی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و فسخ معامله به علت تدلیس را اعلان کرده و سپس دادخواست تایید اعلان فسخ معامله به علت تدلیس داده شود با انضمام مطالبه ثمن و خسارات