مشاوره حقوقی رایگان - توهین

سلام دوسال پیش از همسرم کتک خورده بودم در حد غش کردم و به علت کبودی صورتم خانواده همسرم مانع خروج بنده از منزل میشدن تا اینکه دوتا خواهرام اومدن منو بردن و بحثی بین ما پیش اومد بعدش بنده از همسرم و خواهرش شکایت کردم و خواهرشوهرم از منو خواهرام شکایت کرد بعدش من رفتم سر زندگیم و رضایت دادم ولی خواهر شوهرم نداده الان دوماهه بخاطر شکایت ایشون زندگی من پاشیده در ابلاغیه نوشته فیلم دوربین و تحقیقات محلی ولی فيلم صدایی نداره آیا میتونه ب جایی برسه؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بستگي به مدارك و ادله ارايه شده توسط ايشان دارد در صورت توان وكيل بگيريد