مشاوره حقوقی رایگان - اقدام خودکشی

با سلام برادرم که سوپروایزر بیمارستان بوده اقدام به خودکشی میکند که با اقدام پرسنل بیمارستان الان درشرایط نباتی قرار میگیرند ودر خانواده پدری تحت مراقبت هستندبعداز پرسش از زن ایشان ادعا دارند که دعوا وبحثی که داشتند برادرم خودکشی کرده بعد از ان زن ایشان با 2فرزند در خانه برادرم زندگی میکنند ایشان ادعا میکنند که نصف خانه بنامشان هست وبقیه خانه هم جای مهریه ام ایشان از دادن شناسنامه و کارت ملی برادرم خودداری میکنند وحتی وسایل شخصی خود برادرم از انجایی که این بیماران هزینه بالایی دارند میخواستم بدونم میشه ازشون شکایت کنیم تا بتوانیم از حقوق خود برادرم خرج خودش کنیم ایا اصلا میشه شکایت کرد؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه بزنید که مخارج ایشان نیاز به تامین دارد و از حقوق ایشان باید تامین شود

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، شما هر هزینه ای بکنید میتوانید از اموال برادر دریافت کنید ، که البته اول مهریه ای که به اجرا گذاشته شده باید پرداخت شود و بعد سایر دیون ، فعلا میتوانید درخواست تعیین قیمت برای برادر کنید و کارت حقوقی ایشون را به عنوان قیم دریافت کنید .