مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از زمين شهری و شهرداری

بنده يک قطعه زمين از زمين شهری گرفته كه طبق طرح تفضيلي سه بر بوده ولي هر دو سازمان با كم كردن متراژ خيابان از ١٦ متري به ١٢ متري يك قطعه كه وجود خارجي نداشته و مدارك ان جعلي بوده جايگزين كرده و از دادن پروانه ساخت الان دو سال خودداري ميكنند و پي زمينم را خراب كردن چكار بايد كرد

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید توضیحات بیشتری ارایه بدید.هردو سازمان منظورتان کدام سازمانها هستند؟اگر زمین شهری را با متراژ مشخص در نقطه مشخص روی نقشه به شما فروختند باید طبق بیع صورت گرفته عمل کنند