مشاوره حقوقی رایگان - درخواست از دادگاه

سلام. در زمان خواستگاری یک نفر بدون اجازه از من رفته یک سیاهه نوشته و الان درخواست مهریه شده از من آیا در جلسه دادگاه می توانم درخواست احضار نویسنده سیاهه را بدهم و آیا وکیل مدعی می تواند مانع از جلوگیری شخصی که من احضار کرده ام بشود ؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

بیشتر توضیح دهید،منظور از سیاهه شیر بهاست؟ یامیزان مهریه؟ وآیا شما انرا امضا کرده اید؟

پرسشگر :

یه برگ کاغذ که دقیقا به ترتیب زیر نوشته شده :

آقای فلان تاریخ شروع
دوشیزه فلان تاریخ پایان
مهریه 3 تا شمش 500 گرمی طلا
مدت یک سال نیم

و بعدش من به عنوان زوج و دختر به عنوان زوجه و پدر دختر و پدر من و حتی کسی که صیغه رو خونده امضا نکردن و خونواده دختر به دور از چشم من رفتن اینو دادن 11 نفر از فامیل امضا کردن. قرار این بود که این مهریه عقد دائم باشد و خونواده دختر با پنهان کاری همچین کاغذی رو نوشتن و عاقد وکالت من رو نداشت یعنی من بهش گفتم این مهریه عقد دائم هست به خاطر همین بله از من گرفته نشد تا بعدا سر مهریه به توافق برسیم و تعین و تکلیف کنیم
حالا با همین 3 خط نوشته شده ادعای مهریه کرده دختره

یک وکیل

خواستگاري و مهريه بر اساس سياهه ؟؟؟؟؟
توضيح بيشتر

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام بعلت فقد امضا فاقد اعتبار است

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
سياهه مربوط به جهيزيه است وشامل مهريه نميشود و هرشخصي جاي ما امضاكرده كه جهيزيه را گرفته ام حالا مسئول اشت و درباره مهريه هرچه درسند نكاح نوشته اندبرعهده شماست و مسئول پرداخت هستيد