مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام بنده درسال 93خانمم 146سکه از مهریه خود را در محضر بذل کرده 14سکه رو بصورت قسطی دارم میدم حال با عدم تمکین بنده از خانمم سکه های بذل کرده را بهانه گرفته می خواستم بدونم میتونه برگردونه

پاسخ ها :

یک وکیل

چنانچه زوجه در دفترخانه ما فی الذمه حضرتعالی را بری نموده باشند تکلیف شما در پرداخت بطور کلی ساقط شده است اما اگر مهریه را به شما هبه کرده باشند به اینصورت که اظهار داشته باشند که من مهریه ا را به تو بخشیدم تحت شرایطی می توانند از هبه رجوع و مهریه خود را مطالبه نمایند مگر اینکه حق رجوع را از خود سلب نموده باشند.
چنانچه هبه‌نامه ما رسمي باشد يا اينكه عادي و شفاهي باشد اما شما رجوع را نپذيرید؛ ایشان مجبور می‌شوند تا با مراجعه به محکمه صالح، حکم دادگاه را مبنی بر رجوع دریافت کنند.

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

باسلام
به نظربنده اولا که بر فرض سوال بذل قابل رجوع است غیر این هم باشد باید بتواند

یک وکیل

سلام " اگر در هبه نامه حق رجوع از واهب سلب شده باشد حق رجوع به هبه را ندارد و همچنین اگر دائن ( بستانکار ) طلب خود را به مدیون ببخشد حق رجوع نخواهد داشت .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام گنه نمی تواند بذل خود را مکر شود
برای مشاوره بیشتر می توانید با هکارا دادراه و یا اینجانب با شمار ذیل تاس حاصل نمایید
لطفا قبل از تماس پیمک دهید
با تشکر
بین ساعات 18 الی 20

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.باید بذل نامه را مطالعه کرد.یاالله

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

سلام چنانچه همسر شما ذمه شما را از پرداخت 146 سکه ابرا کرده دیگر حق مطالبه انها را ندارد .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام جواب همکار محترم سرکار خانم اعتمادیان کامل میباشد برای همین تا مطالعه متنی که در دفترخانه تنظیم نموده ید امکان پاسخ گویی دقیق وجود ندارد هر چند که اصل بر قابل رجوع بودن بذل میباشد

یک وکیل

با سلام پاسخ همکار محترم سرکا خانم اعتمادیان کامل و مکفی است،و تمامی موارد را اشاره نموده اند.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صرف بذل باشد بله
مفاد آن متن باید به نظر برسد

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

اگر شما را از پرداخت مهریه ابرا کرده باشد،خیر نمی تواند سند دفترخانه را زیر سوال ببرد