مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل یک در پارکینگ به ریمورت در ساختمان

سلام . من در یک اپارتمان 4 طبقه 8 واحدی که 7 واحد آن دارای پارکینگ میباشد که یک پارکینگ اختصاصی دارد زندگی میکنم . واحد ما و واحد دیگر دارای یک درب پارکینگ جداگانه میباشید که هر دو ما راضی به تعویض این درب فلزی به ریموت دار میباشیم که هزینه آن را میخواهیم خودمان پرداخت کنیم . بعضی از واحد ها راضی به انجام این کار نمیباشند در صورتی که هیچ هزینه ای از آن ها مطالبه نمیکنیم . آیا از لحاظ قانونی میتوانند در این امور دخالت کرده و مانع انجام این کار شوند؟یا خیر؟ لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر جز مشاعات است رضایت کلیه مالکین لازم است