مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق همکار

سلام
من چند سال پیش مبلغی به همکارفرهنگی بصورت نقد دادم و بابت اون چک گرفتم که بعد مدتی ایشون پول من را پس نداد و کلا از اون شهر رفت.من با همون چک شکایت کردم و مراحل قانونی رو رفتم و در نهایت ایشون محکوم شدن و حتی حکم جلب ایشون رو هم گرفتم ولی متاسفانه هیچ نشانی ازش ندارم و نتونستم پیداش کنم. ایشون بازنشسته آموزش و پرورش هستن و میدونم طلبکار دیگه هم دارد.
سوالم اینه باحکمی که در دست دارم میتونم درخواست توقیف حقوق ایشون رو بدهم؟!
و حتما جواب بله است
و مشکلی که دارم طبق رای دادگاه همه حسابهای ایشون چک شده که مسدود هست و موجودی ندارد و نمی دونیم حساب حقوق ایشون کدام هست و آیا هنوز واریزی حقوق دارد یاخیر؟
سوالم اصلی
در وزارت آموزش و پرورش یا اداره کل بخش حقوقی یا مشاور هست که به من کمک کنه تا بدانم آیا حقوق ایشون برقراره هنوز یا مسدوده و با کد ملی که ازش دارم بدونم حساب حقوقیش کدام است که از طریق اجرای احکام درخواست توقیف بخشی از حقوق ایشون رو به نفع خودم داشته باشم؟؟
ممنون‌میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

قاضی اجرای احکام می تواند با درخواست شما به اداره نامبرده دستور توقیف را صادر نماید . در ضمن فقط اگر متاهل باشد فقط یک چهارم حقوق قابل توقیف است .