مشاوره حقوقی رایگان - معاملات انجام شده با وکالت نامه منفسخ

با سلام.
ما یک واحد آپارتمان داریم که مالک مادرم هست سند رسمی تک برگ هم داریم .همه ده واحد ساختمان هم مالک هستند و سند تک برگ دارند. حالا یه اتفاق افتاده که یک شخص شکایت کرده از مالکان ساختمان و اینکه وراث مالک زمین بوده و مدعی هست که شخصی از مادرش وکالت نامه داشته و طرف با سو استفاده بعد از فوت اقدام به فروش زمین میکند بصورت رسمی در دفتر خانه بعد دست به دست زمین رو بصورت قانونی فروخته شده به شهرداری بعد شهرداری هم زمین رو فروخته به دو نفر بساز و بفروش. اونا هم آپارتمان ساختن بصورت قانونی الان ما مالکان ساختمان باید چکار کنیم ما رو دادگاه حقوقی خواسته؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

کلیه معاملاتی بعد از اتمام یا فسخ یا ابطال وکالت نامه تنظیم شده باشد باطل است . به هرحال با اوضاع احوال پرونده تشخیص قاضی ملاک عمل است. بهتر است در محل خود با وکیل دادگستری مشاوره نمایید .