مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق همکار

با سلام و احترام
بنده چند سال قبل مبلغی بصورت نقد به همکارفرهنگی دادم و بابت اون چک گرفتم ولی متاسفانه ایشون پول من را پس نداد و کلا از اون شهر رفت. از ایشون شکایت کردم و مراحل قانونی رو رفتم و در نهایت ایشون محکوم شدن و حتی حکم جلب هم گرفتم ولی نتونستم پیداش کنم.
همه حسابهای ایشون چک شده طبق رای دادگاه که اکثرا مسدود هست یا موجودی ندارد.
با توجه به اینکه بازنشسته آموزش و پرورش هست میخوام بدونم میشه حقوقش را توقیف کرد؟
و اینکه در کدام قسمت وزارت یا اداره کل آموزش و پرورش میتونن به من کمک کنن بدونم آیا هنوز حقوق ایشون برقراره و به کدام حساب بانکی واریز میشه ؟
تا بتونم باحکمی که دارم از اجرای احکام درخواست توقیف بخشی از حقوق ایشون رو به نفع خودم بدم؟
پس سوال اصلی اینه که
به کجا و کدام بخش از وزارت یا اداره کل بروم تا به من‌کمک کنن بدونم آیا هنوز حقوق ایشون برقراره؟
که بعد بتونم از طریق اجرای احکام درخواست توقیف حقوق رو بدهم؟؟

ممنون از راهنمایی شما