مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معاملات بر اساس وکالت نامه منفسخ شده

سلام ما مالک آپارتمان هستیم . سند رسمی تک برگ هم داریم که مالک مادرم هست و تمام اهالی ساختمان هم سند رسمی تک برگ دارند .
بعد یک شخص دعوی رو مطرح کرده و شکایت کرده از اهالی ساختمان که مالک زمین بوده و وراث مالک زمین هست .مدعی هست طی این سالها معاملات بر اساس وکالت نامه ای بوده که اون شخص از مادرش داشته و بعد از فوت اقدام به فروش زمین می‌کنه.بصورت قانونی در دفتر خانه بعد همین طور زمین فروخته میشه به یک نفر دیگر اون طرف هم زمین رو به شهرداری میفروشه شهرداری هم زمین رو به بساز و بفروش میفروشه اونا هم آپارتمان ساختن قانونی الان ما باید چکار کنیم ؟