مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

سلام. وقت بخیر. بنده از سالها پیش هر تعداد خودرویی که خریداری کردم به نام پدرم سند میگرفتم و مشکلی نداشتم. اما سال 91 پدرم فوت کردند و من خودرو را با امضاء سایر اعضاء خانواده در محضر به شخص دیگری فروختم. حالا خودروی دیگری که مدل 86 است و از قبل دارم و وضعیت مشابه خودرو قبلم دارد هنوز بنام پدرم هست و قصد فروش دارم، اما میخواهم این پلاک یا پلاک خودرو قبل خود را داشته باشم و پلاک با سریال جدید نگیرم، آیا راهی و امکانی بابت دریافت همین پلاک وجود دارد با امضاء مجدد سایر افراد خانواده و شهادت آنها مبنی بر مالکیت بنده بر خودرو؟
پیشاپیش سپاس از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .خیر تا بنام شمامنتقل نگردد پلاک بنام شما نمی گرددوبا انتقال بنام شما,پلاک جدید بنام شماثبت میشود.