مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

باسلام، پدر ما 0 سال پیش فوت شده ما 4فرزند 3دختر و یک پسر هستیم پدر بزرگ و مادر بزرگ در قید حیات هستند ما منزل مسکونی داشتیم به نام پدر که بعد از فوت ما چهار فرزند به رضایت خود به نام مادر انتقال داده و سند زدیم و پدر بزرگ و مادر بزرگ سهم خود را به برادرم واگذار کردند و برادرم هم ان سهم را به مادرم انتقال داد و سند کامل به نام مادرم هست حالا بعد از 10 سال مادرم میخواهد سهم برادرم را جدا کند و بدهد برادرم ادعا میکند که من پشیمان شدم و سهم پدر بزرگ و مادر بزرگ را هم میخواهم آیا ادعای او درست است و کاری از او برمی آید در صورتی که هیچ شرطی نشده و او سندی ندارد

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با هبه سهم. خود به مادر توسط. برادر,دیگراین هبه قابل رجوع نیست وبرادرتان کاری نمی تواند بکندمگراینکه درسند شرط یا حق فسخ برای برادرباشد.هرمقداری که مادر به ایشان برگشت داده ازباب لطف بوده ومی تولند اصلا چیزی را به ایشان واگذار نکند.لذا جواب شما منفی است.