مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه ثبتی اداره ثبت

با سلام خدمت وکلای عزیز
پدر من سال 79 وقتی 16 سال داشتم فوت کرده است , خانه ای باسند 6 دانگ داشتیم ک سه دانگ ان به نام مادرم بود و 3 دانگ ان به وراث تعلق داشت , سال 81 بعد انحصار وراثت 2 خواهر و برادرم ، بجز من سهم خود را طبق دفترخانه رسمی به مادرم انتقال دادند ولی سهم من ک 1 دانگ از شش دانگ بود در سند رسمی انتقال دفترخانه به اینحانب تعلق دارد .
ولی اداره ثبت شش دانگ ملک را به نام مادرم زده و مادرم سال 86 ملک را با همان سند شش دانگ فروخته
الان سندی انتقالی دفترخانه را پیدا کرده ام ک نشان میدهد من در ان ملک یک دانگ سهم دارم
در ان زمان ارزش کل ملک طبق قولنامه بالای 180 میلیون تومان بوده و حال بالای 60 میلیارد تومان است
چگونه میتوانم شکایت کنم و یک دانگ ملک خود را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست ابطال معامله فضولی و ابطال سند باید بدهید.