مشاوره حقوقی رایگان - منزل مستقل توسط زوجه

با سلام خدمت وکلای عزیز
سوالم اینه که اگر زنی به قصد اذیت کردن زوج حدود 5 سال بعد از ناشزه شدن درخواست منزل مستقل کند و بعد از قطعی شدن و اجرایی شدن حکم فقط یک هفته تمکین کند و زمانی که زوج در محل کار باشد و بدون اجازه زوج محل زندگی مشترک را ترک کند و دیگر قصد بازگشت را نداشته باشد آیا زوج باید دوباره دادخواست تمکین کند یا اینکه راه قانونی دیگری برای اثبات ناشزه شدن زوجه وجود دارد چرا که زوجه حاضر به سازش نیست و فقط با لج بازی میخواهد عسر و حرج خود را به دادگاه ثابت کند و زوج را تحت فشار قرار دهد و اگر نیاز به تمکین مجدد باشد این رویه تا چند بار برای زوجه امکان پذیر است ؟
با تشکر لطفا به سوالم جواب بدید چرا که شدیدا تحت فشار قرار گرفته ام و از لحاظ مالی وضعیت خوبی ندارم و تاکنون چند بار از طرف همسرم بابت اقساط مهریه جلب شده و به زندان رفته ام و اقوام اقساط مرا پرداخت کرده و مرا آزاد کرده اند

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام مجدد خدمت وکلای عزیز
همسر بنده فردی بسیار لج باز است که در هیچ شرایطی حاضر به صلح نمی باشد
من تا کنون حتی چندین نفر از بزرگهای فامیل رو برای صلح واسطه کردم اما از طرف همسرم و خانواده اش مورد توهین قرار گرفتند
آیا این که بنده میتوانم با پلیس 110 تماس بگیرم تا صورت جلسه کند چه گونه است و آیا بعد از حدود 72 ساعت قابل قبول است

یک وکیل

بله نياز به تقديم دادخواست جديده
هر چند بار كه زوجه مراجعت و خروج انجام ميدهد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بايد همان زمان باپليس١١٠ تماس ميگرفتيدو گزارش عدم حضورزوجه را گواهي ميكردند و از طريق استهشهاديه از همسايگان ميتوانيد اثبات كنيدكه زوجه منزل را ترك كرده است و مراجعتي نداشته وندارد .سپس اظهارنامه اي ميني بر خروج وي از منزل برايش ارسال كنيد و سپس دادخواست ازدواج مجدد بدهيد