مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

باسلام خدمت شما وکیل عزیز محترم. من مطلقه هستم و دارای 3 فرزند که حضانت بچه ها با من هست، مادر من از پدرم جدا شده و من نامادری داشتم، حدود 6 سال از فوت پدرم میگذره، و من برای گرفتن مستمری به بیمه رفتم. بازرس هم اومد، سوالم این هست که سهم مستمری من و نامادریم چطور محاسبه میشه؟ و ایا بچه های من هم میتونن از خدمات بیمه استفاده کنن. و ایا سهم من به خاطر سرپرست بودن بیشتر از نامادریم میشه یا نه ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.سهم نامادری 50%وسهم شما25% والباقی به همین شکل تقسیم تا به100%برسد.دراصل حدودیک سوم بشما می رسد وبه فرزندان شما نمی رسد.