مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلای خریداری شده توسط زوج

با سلام
اینجانب در سال 1397 دو سرویس طلا برای همسر دائمم بعنوان هدیه خریداری نمودم که ایشان در سال 1398 بدون اطلاع بنده سرویسهای طلا را فروخته و با پول آن وکیل اختیار کرده و مهریه را اجرا گذاشته است. حال در صورت پیدا کردن فاکتور طلاها آیا با ارائه دادخواست امکان استرداد طلاها یا منظور نمودن آنها بعنوان بخشی از مهریه اجرا گذاشته شده وجود دارد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. هدایا تا زمانی قابل استرداد است که وجود داشته باشد. حال که وجود ندارد ، نمی توانید درخواست استرداد کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هدیه باشد قابل رجوع نیست.
اگر امانت باشد می توانید دا‌دخواست استرداد بدهید