مشاوره حقوقی رایگان - حق فسخ معامله و دریافت هزینه انجام شده در اپارتمان

با سلام
من در تاریخ 1402/07/06 یک واحد اپارتمان با سال ساخت 1402 خریداری کردم و قبل از زدن سند اقدام به تکمیل اپارتمان از قبل کابینت گاز و رنگ واحد نمودم تا اینکه در زمان زدن سند که کل ثمن معامله را نیز پرداخت کرده ام در تاریخ1402/08/07 قرار بود سند بزنند در دفتر خانه حاضر نشدن عدم حضورشان را اخذ کردم ویک فقره جک تضمین سند را داده بودن در تاریخ1402/08/11 برگشت زدم بعدا متوجه شدم سال ساخت واحد 1398 میباشد. 1-امکان وصول چک میباشد که در ان تاریخ به تعهد خودشان عمل نکردن2- میتوان به خاطر خیار تدلیس ملک را فسخ کنم در صورت فسخ چگونه میتوان به غیر از ثمن معامله هزینه کرد واحد را بگیرم. تشکر میکنم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

موضوع از طریق اعمال خیار عیب و مطالبه‌ی هزینه های صورت گرفته قابل پیگیری است