مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سند

با سلام
یه خونه ای هست که به نام پدر بوده و پدر فوت کرده ما سه خواهر و یک برادر هستیم و یک مادر
سند خانه دفترچه ای بوده الان قصد فروش خانه را داریم سوال من اینه که ما حتما اول باید درخواست صدور سند مجدد یا المثنی را بدهیم بعد خانه را بفروشیم یا راه دیگری هم هست که خانه را بفروشیم و سند به اسم خریدار صادر شود؟ فقط کپی کامل سند را داریم

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

ابتدا گواهی انحصار وراثت تهیه کنید سپس اقدام به دریافت سند و فروش کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. خیر باید سند اخذ شود سپس بفروشید. راحتترین و سریعترین راه است