مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن مهریه

با سلام دیروز از طرف دفترخونه ای که مارو عقد کرد نامه ای به دست من رسید از طریق پست که خانم بنده طلب مهریه خود را به طور کامل کرده است، چون این نامه از طرف دادگاه نیست و چیزی در مورد اینکه من برای این موضوع باید به کجا مراجعه کنم و کار من به چه صورت باید انجام شود سوال داشتم و اینکه من هیچ سندی به نام من نیست، فقط حقوق کارمندی رو دارم.
در ضمن مهریه خانم من 550 سکه می باشد.
با تشکر ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتوجه به اوصاف بیان شده,فقط یکچهارم حقوق شما توقیف ومی تواند شما راممنوع الخروج کند.