مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام . حساب بانک سپه بنده 2سالی میشه توسط پلیس فتای داراب استان فارس مسدود شده و محل زندگی من گیلان هستش به پلیس فتای شهرم مراجعه کردم یه شماره پرونده وجود داره اما هیچ پرونده ای وجود نداره و پلیس فتا شهرم نمیتونست با پلیس فتای داراب ارتباط بگیره.یه نامه رسمی زدیم اما متاسفانه هیچ نتیجه ای نداشت . رفتم به شیراز هم برام مقدور نیست چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

با یکی از وکلای شهر شیراز یا داراب تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ناچاراً یا بایستی حضوراً به شهر شیراز مراجعه نمائید یا نسبت به أخذ وکیل مستقر در شهر شیراز اقدام نمائید.