مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه سوم

منزل قدیمی 30 ساله حداقل، سند شش دنگ، دو طبقه، 45 متری وزمین 70 متری کلا،روی پشت بام انباری 30 متری با ورق گالوانیزه ساخته شده 20 سال قبل، که شهرداری حتی یکبار هم چیزی نگفته، میشه انباری رو بزرگتر کنیم ودیوارهاشو با آجر بازسازی کنیم

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

انباری بر روی پشت بام به صورت قانونی ساخته نشده است، در صورت تجدید بنا امکان ورود شهرداری متصور است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر نسبت به بازسازی انباری بر روی پشت‌بام اقدام شود شهرداری مانع اقدام شما خواهد شد.