مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاع زمین زراعی

با سلام
من با شراکت پدر خانمم 400 سهم از 17050 سهم زمین زراعی را خریداری کرده ایم . حال می خواهیم برای صدور سند تکبرگ اقدام کنیم.مدارک لازم و مراحل کار را لطف می فرمایید توضیح دهید

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

با توجه به قانون جلوگیری از خرد شدن زمین های کشاورزی امکان صدور سند تک برگ برای سهم شما به تنهایی وجود ندارد، برای کل زمین می‌بایست اقدام کنید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

سلام با در دست داشتن مدارک مالکیت و احراز هویت به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به کل زمین شما می‌توانید به صدور سند تک برگ اقدام نمائید و بصورت تفکیک شده نمی‌توان اقدام نمائید.
این امر در قانون جلوگیری از خرد شدن زمین‌های کشاورزی اشاره شده است.