مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی پرونده کیفری

سلام خسته نباشید
5 روز مهلت دفاع از اتهام انتسابی در یکی از شعب بازپرسی دارم مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع،متاسفانه به دلایلی نمیتونم حاضربشم با وجود اینکه مستندات محکم و جامعی یرای دفاع از خودم دارم،تا اونجایی که متوجه شدم،وکیل،تنها هم نمیتونه بره در جلسه تفهیم اتهام و متهم باید حضور داشته باشه،سوالم اینه از دوستان،اکر من لایحه بزنم و بعد رای صادر بشه آیا رای غیابی صادر میشه که من بتونم واخواهی بزنم؟یا با لایحه ای که میزنم دیگه رای غیابی صادر نمیشه؟و حالا اگر غیابی صادر شد ایا باز برای واخواهی حتما من باید باشم یا وکیل میتونه تنها بره؟و ایا اصلا با واخواهی من به حقم میرسم؟چون قاضی وقتی رای بده خیلی کم رای رو تغییر میده حالا چه توی واخواهی چه تجدید نظر.ببخشید طولانی شد

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

دادسرای مبادرت به صدور حکم نمی نمی‌کند، لذا غیابی و حضوری در رای دادسرا موضوعیت ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در مرحله دادسرا هستید و رایی صادر نمی شود. مهم مرحله دادگاه است ن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در چنین وضعیتی، رأی بنحو حضوری صادر خواهد شد.