مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مقرون به آزار

سلام خسته نباشیدهمسرم یک سال و نیم هست در زندانه به جرم سرقت مقرون به ازار رضایت شاکی ها گرفته شده میخواستم ببینم عفو و مرخصی بهش تعلق میگیره

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طبق تبصره 4 ماده 520 قانون آیین دادرسی کیفری، زمان لازم برای تعلیق مرخصی پس از تحمل یک سوم از مجازات مندرج در حکم، هر چهار ماه یکبار حداکثر 5 روز است. – اما اگر زندانی شرایط تعلیق اجرای مجازات را داشته باشد، بدون نیاز به انقضای حد نصاب، هر ماه 3 روز مرخصی دریافت می‌کند
شرایط عفو را ندارد