مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف تاریخ وقوع تصادف و مراجعه به بیمارستان

باسلام بنده در تاریخ هشت یازده با خودرو خودم واژگون کردم و در لحظه که افسر راهنمایی حضور داشت گفتم گردنم و دست راستم درد دارم ولی چیزی نیست ندانستم مهره گردنم دوتا در رفته و یکی شکسته تا چهار روز بعد که خواست دست راستم فلج شود به بیمارستان رفتم و چهاره کیلو وزنه اویزان به سر بنده تا سه روز و بعد عمل جراحی مهره شکسته در او لحظه تصادف پسرم راننده بود و چون بعد از چهارروز رفتن برای کروکی برای بیمارستان اسم خودم نوشته تو کروکی و حالا بیمه گفته برای چه کروکی تاریخ هشت یازده نود و شش هست و مراجعه بیمارستان دوازده یازده نود و شش همه مدارک اثبات تصادف موجود هست ایا بیمه میتواند خسارت بنده پرداخت نکند راه چاره چه هست تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .اگربیمه زیر بارنمی ره دادخواست بطرفیت بیمه برای گرفتن بیمه حوادث راننده مقصر تقدیم دادگاه کنید.