مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر،اگر کسی زمین محضری براش چیزی ثبت نشده باشه...و فقط یک زمین با قولنامه محلی به اسمش باشه،
در چه صورتی میتونن اونو از شوهر بگیرن؟؟؟
سوال2اگر بخوایم به اسم کسی دیگه بزنیم،ومحضری تاریخ امروز رو بزنیم؟
بعد نمیتونن ادعا کنن که اینا بخاطر اینکه مهریه رو ندن،رفتن زمینو زدن به اسم کسی دیگه؟
چون امار گرفتن سیستمی هیچی ثبت نشده....
اینم محلیه،زنش میدونه ولی قانونی نتونسته ثابت کنن که چیزی بنام شوهر باشه،
حالا اگ من تاریخ امروز رو بزنم،مشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

اگر قبل از مطالبه حقوق همسر منتقل بشه مشکلی نداره ولی اگر بعدش باشه فرار از دین هست