مشاوره حقوقی رایگان - طرح تعیین مرجع صلاحیت دار

سلام حدود نه ماه پیش آقای که از قبل میشناختم بهم پیشنهاد ازدواج داد ومنو گول زد که زنم را تو عقد طلاق داده ام و مهریه میدهم وبا من قرار ازدواج گذاشت مدتی باهم بودیم تا اینکه بنده متوجه شدم به من دوروغ گفته وزن عقدی داره باز ازش سوال کردم زد زیرش خودم پیگیر شدم و دیدم بهم دروغ گفته از رو عصبانیت تلفنی با او بحث و دعوا کردم الان رفته از من شکایت کرده به جرم تهمت فحش نشر اکاذیب دوتا دادگاه رد صلاحیت خورد پرونده رفت دادگاه تجدید نظر حالا نوشته شده که به علت طرح تعیین مرجع صلاحیت دار نسبت به محکومیت ثبت گردید پرونده مختومه شده است این یعنی چه اصلا یکبار هم منا برا توضیحات نخواستن لطفا منا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

فعلا نگران نباشید شما هم به جهت فریب در ازدواج و اغفال از او شکایت نمایید