مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از مدرسه

مدیر یا معاون حق داره 10روز بخاطر دعوا اخراج کنه بااینکه مقصرم نبودم اومد دختر گفت چرا به معاون رفتی منوگفتی ک موبایل آوردم بااینکه اصن من همچین حرفی نزدم وحتی گفت برگه امتحانیارودزدین توگفتی من کردم و منم ازهیچ خدایی خبر نداشتم حمله کردم بهم کاشت ناخن داشت زد صورتم نفهمیدم گفتم حتما هیچی نشه صورتم رفتمو توسالن دیدم صورتم پر خونه عصبی شدم کنترلم ازدست دادم نشستم خودمو زدم گریه میکردم گفتن خودزنی کردی خودت صورتت اینجوری کردی همه اینومیگن بعد 10روز اخراجم کردن چیکارکنم حق دارن 10روز اخراج کنن یان؟

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام به هیچ وجه مدیر چنین اختیاری ندارد و حتما به اداره آموزش پرورش اطلاع بدید که مدیر شما مرتکب تخلف شده است بطور کل اخراج دانش اموز غیر ممکن هست فقط مدیر می تواند بعد از چندین دفعه تذکر او را با تایید سایر معاونین فقط تا نهایتا سه روز اخراج کند فقط سه روز نه بیشتر