مشاوره حقوقی رایگان - جمع آوری دوربین مدار بسته در آپارتمان

سلام در یک آپارتمان 8 واحدی زندگی میکنم به علت اینکه در ساختمان موارد دزدی و آسیب رساندن به وسایل بالاخص در پارکینگ زیاد به مدیر ساختمان و مالکین پیشنهاد نصب دوربین دادم کسی ه بار مالی تمایل نشان نداد خودم دوربین در محل پارکینگ نصب کردم وبا استقبال اکثر مالکین روبرو شد اخیرا به علت اختلاف با یکی از مالکین ایشان عنوان می‌کنه باید دوربین را جمع آوری بکنی و متهم به ایشان گفتم برای من اظهارنامه از طریق دفتر خدمات قضایی بفرست بعداز نظر قاضی اگر گفتن من جمع آوری میکنم.
سوال من این بود آیا این مالک میتواند سرخود دوربین بنده را جمع آوری کند یا به آن دست بزند ممنونم. ازشما

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نصب دوربین در پارکینگ باید با موافقت مالکان ساختمان انجام شود