مشاوره حقوقی رایگان - از کار انداختن دوربین در آپارتمان توسط همسایه

با سلام خدمت وکلای اساتید فن، سوال من این است که اگر همسایه در واحد آپارتمان، دوربین و سیستم نظارتی را مختل ویا از کار بیندازد ( برای منافع شخصی خودش) چه جرمی وچه حکمی از طرف کلانتری و قاضی برای او ایجاد میشود؟ ضمناً تصویر ضبط شده هم مدرک میباشد، ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تحت عنوان ممانعت از حق یا ایجاد مزاحمت و تخریب میتوان علیه وی طرح شکایت کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که سر خود این اقدام را انجام داده باشد جرم است و به عنوان تخریب می‌توانید شکایت کنید لذا این کار باید به حکم محکمه باشد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بستگی دارد دوربین از سوی مدیران مجاز نصب شده یا متعلق به یک نفر بوده؟