مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

باسلام اگر زوجه شکایت به حق کند که نفقه معوقه خود را دریافت دارد و در حین دادرسی طلاق توافقی صورت گیرد ایا بعد از طلاق پروند نفقه مختومه خواهد شد یا میتواند پیگیری و نفقه معوقه را دریافت نماید؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر بعدازطلاق نمیشودچون درپرونده طلاق مشخص میشود

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

طلاق توافقی یعنی توافق برای همه امور مالی اعم از نفقه و مهریه و غیره...

پس از طلاق توافقی طرفین دیگر هیچ ادعایی نمی توانند نسبت به هم داشته باشند.