مشاوره حقوقی رایگان - بیمه و کارفرما و حقوق

با سلام و عرض خسته نباشید

یک سوال حقوقی داشتم مطرح میکنم اگر کسی میتونه راهنمایی کنه
من با یک شرکتی کار میکردم و در این مدت مدیر عامل شرکت برای بیمه یک عابر بانک ازم خواست تا هر ماه یک مبلغی رو به عنوان حقوق از حساب شرکت واریز کنه و دوباره از همون عابر بانک چند دقیقه بعد پول رو به حساب شخص دیگری انتقال بده
یعنی در عمل پول به حساب من واریز شده بیمه پرداخت شده و اداره بیمه فکر میکنه من حقوقم رو دریافت کردم
در حالی گه همون مبلغ بیمه رو مدیر عامل شرکت از حقوق من کم میکنه
حالا سوال من اینجاست که با پرداخت نشدن حقوق من توسط شرکت من میتونم شکایت کنم و همین پولی که به حسابم واریز کرده و برداشت کرده رو بگیرم به ازای حقوقم یا خیر

لازم به ذکر است که من و شرکت قراردادی داشتیم با هم که هیچ نسخه ای از قرارداد رو در دست ندارم تماما دست شرکته
و مدیر عامل ادعا میکنه که حقوقم رو واریز کرده به حسابم و راه به جایی نخواهم برد با طرح شکایت
ولی اون حقوق رو خودش واریز کرده و به حساب شخص دیگه ای چند دقیقه بعد انتقال داده
در صورت ارائه شکایت میتونم به مبالغ واریز شده و برداشت شده در حسابم
برسم یا که خیر

سپاسگذارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار خارج از تخصص است