مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام و عرض ادب
بنده خانم 34 ساله و داری یه فرزند 9 ساله هستم بدلیل مشکلات بسیار زیاد و اختلافات بسیار زیاد بعد از 12 سال برایه جدا شدن اقدام به اجرایه مهریه کردم و حالا بعد چندین ماه و رای قطعی 14 سکه و هرشیش ماهی 1 سکه امده به خواهش و التماس افتادن ولی میدونم که همسرم تمایلی به ادامه زندگی بامن ندارد بخاطر اینکنه مالشو از دست نده التماس میکنن. و البته رای تمکین را هم شوهرم به نفع خودش گرفته و بخاط این رای تمکین هر روز مرا تهدید میکنه یا برگرد یا میرم زن میگیرم هر دو سالی یه سکه میدم آیا همچین قانونی وجود دارد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام خیر همچین قانون . قاعده ای وجود ندارد و حتی ممکن است به ضرر ایشان تمام شود