مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد دیه

با سلام و خسته نباشید
من مسافر موتور اسنپ بودم که در اثر تصادف در تونل (موتورسوار مقصر شناخته شده) دچار آسیب دیدگی شدم و بر اساس گفته مامور راهبر، باید خسارت خود را از بیمه موتورسوار بگیرم.
پس از شکایت به کلانتری و رفت برای معاینه به پزشکی قانونی، بر اساس نظر پزشکی قانونی در اثر اصابت جسم سخت، ضایعات زیر ایجاد شده است:

کبودی اطراف چشم راست و چپ
خونریزی زیر ملتحمه چشم راست و چپ
جراحت حارصه لب فوقانی
جراحت حارصه سمت چپ پیشانی
شکستگی استخوان بینی
شکستگی استخوان درشت نی
شکستگی ستون فقرات کمری (زائده شوکی مهره اول)

همچنین برای خرداد ماه زمان مراجعه مجدد تعیین کرده‌اند.

سوالی که از شما داشتم دو مورد است.
1. من دچار شکستگی جمجمه شدم که در این موارد ذکر نشده است، برای ثبت آن چه باید کرد؟
2. میزان حدودی دیه چقدر خواهد بود و پروسه پرداخت آن به چه صورتی است و چقدر زمان خواهد برد؟

پیشاپیش از شما بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام حدود28%دیه کامل که پس ازقطعی شدن رای,ظرف15روزتوسط بیمه یا صندوق پرداخت میشود.برای جمجمه ازقاضی درخواست معرفی به پزشکی قانونی رانمایید.