مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات ارائه مدارک به اداره کار

با سلام و عرض ادب خدمت مشاوران محترم.. اینجانب برای شکایت از حق و حقوق نا کافی از مدیران یک مجتمع مسکونی که شامل 29 واحد است.. به شکل کارگر و نگهبان مشغول بوده ام.. به اداره کار مراجعه نموده ام.. من تمام مدارک لازم برای ثبت شکایت را ارائه نموده ام.. در آن جا یکی از کارمندان من را برای اینکه باید اسم و فامیل هر کدام از ساکنان آن مجتمع و شماره واحد آن مجتمع که در آنجا مشغول نگهبانی بوده ام باید ارائه دهم.. پس من با اینکه کار بسیاv مشکلی بود این کار انجام دادم.. یعنی فامیلی هر شخص و شماره واحد شان را کامل و دقیق یادداشت کردم و ارائه دادم.. ولی باز آن کارمن عرض کرد که مدارک ناقص است چون اسم کوچک آن افراد را قید نکرده ام پس نمیتوانم شکایت کنم. (در صورتی که همان اول گفته بودم که من با 3مدیر در آن مجتمع که ارتباط حقوقی و دستور و مقررات مربوطه را بهم ميگفتند در ارتباط بوده ام .. و با اشخاص دیگر که هیچ اطلاعاتی در مورد شرایط و مقررات و حق و حقوق من نداشتند. و فقط من را به عنوان نگهبان میشناسند.) ولی همچنان بی توجه هستنند و کمکی نمیکنند تا حق و حقوق خود را مطالبه کنم. خواهشاً میخواستم بدانم آیا قانوناً حق با آن کارمند است و من کم کاری کردم یا نه؟ ممنون و سپاسگزارم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شما مشمول قانون کارنیستیدتابرمبنی آن به حق وحقوق خود برسید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است