مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست نفقه و تمکین

من تو عقدم و شوهرم تو این مدت نفقه ای به من پرداخت نکرده. من دادخواست کیفری حقوقی نفقه دادم ولی شوهرم تو جلسه کیفری نفقه حاضر نشده است و اکنون دادخواست تمکین داده در حالی که ایشان اصلا به خونه پدری من نیومده و من همیشه به خونه پدری ایشون میرفتم ولی ایشون حضوری نداشتند که منو به زندگی با خودشون دلگرم کنند. حالا هم 7 ماهه که اصلا ندیدمش با وجود اینکه چند بار رفتم که ببینمش ولی حاضر نشدن که بیان. با این شرایط بازم باید تمکین میکردم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرشرایط حق حبس درخصوص تمکین را دارید ومهریه را تاکنون دریافت ننمودید,ازاین حق استفاده کنید وشوهرموظف به پرداخت نفقه بوذه ودادخواست تمکین ایشان رد می گردد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

وقتی شما در عقد اقدام به مطالبه نفقه و طرح شکایت نفقه کیفری می نمایید ایشان هم این اقدام را برای تمکین انجام می دهند امریست کاملا طبیعی. بهتر نیست در ابتدای زندگی موضوع شکایت مطرح نشود؟