مشاوره حقوقی رایگان - طرح دادخواست طلاق به خاطر نداشتن امنیت جانی

با سلام و عرض ادب
من 40 سالمه و 10 سال هست که ازدواج کردم طی این 10 سال بارها شوهرم بهم حمله های شدید کرده که 2 بار کارم به بیمارستان کشید یه بار انگشت دستم شکست که بخاطر اینکه عمل نکردم الان حرکت کامل نداره و یه بار هم با سبد لباس زد تو سرم که اونبار امبولانس اومد و رفتم بیمارستان ولی شکستگی نبود و فقط تورم و درد و کبودی داشت. هر چند ماه یکبار به خاطر مسایل بی اهمیت وسایل خونه را میشکونه به سمت من پرتاب میکنه و فرار میکنه میره خونه پدرش. همسایه ها شاهد بودن . چندین بار که داشت منو خفه میکرد همسایه ریختن و نجاتم دادن. ولی تا حالا شکایت نکرده بودم چون پدر و مادرم نمیزاشتن میگفتن درست میشه ما آبرو داریم. من میتونم دادخواست طلاق بدم و در متن دادخواست این موارد را مطرح کنم یا اینکه برای ضرب و جرح شکایت جداگانه ای کنم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما بله امکان‌پذیر است