مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق به خاطر نداشتن امنیت جانی

با سلام و عرض ادب
من 10 ساله ازدواج کردم طی این سالها بارها شوهرم بهم آسیب جسمی رسونده که دو بار به بیمارستان رفتم یه بار برای شکستگی انگشت دست که الان کامل به خاطر اینکه عمل نشد از حرکت افتاده و معیوب شده و یکبار ضربه به سرم بود که کبودی و تورم داشت . یه بار داشت خفه ام میکرد و همسایه ریختن پشت در نجاتم دادن . حتی با کمربند به خانم همسایه هم حمله کرد .هر بار هم تهدید به کشتن میکنه و بارها چاقو برداشته و وسایل خونه را میشکنه. همسایه ها کامل شاهدن. به خاطر آبروی پدر و مادرم تا الان صبر کردم. ولی واقعا نمیتونم ادامه بدم. دادخواست طلاق بدم با مدارک پزشکی و شاهدهایی که دارم میتوم طلاق بگیرم.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما بله امکان‌پذیر است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله حتما اقدام شود و قبل از ان مهریه را مطالبه کنید