مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری موجر از مستاجر

با سلام و درود خدمت شما؛ بنده یک سوال داشتم از خدمتتون ممنون میشم راهنمایی بفرمایید،، بنده دو سال قبل یک واحد آپارتمان رهن و اجاره کردم، بعد از تحویل گرفتن آپارتمان و گذشت یک هفته،همسایه طبقه پایین بما مراجعه کرد و گفت چاه کف آشپزخانه نشتی شدید دارد و ما چند سال به صاحبخانه شما اطلاع دادین که آپارتمان را اول تعمییر کند بعد به اجاره بدهد ولی ایشان هیچ توجهی نکردن،، بعد از مدتی متوجه شدیم چاه فاضلاب این آپارتمان هم از چند سال قبل مسدود بوده و صاحبخانه با پنهان‌کاری و مخفی کاری و بدون اطلاع به بنده آپارتمان را به من اجاره داده و حالا هیچ تعهدی را نمی‌پذیرد... بنده میخوام بدونم آیا میتونم از ایشان به جرم کلاهبرداری با توسل به شیّآدی و مخفی کاری آپارتمان که فاضلاب و چاه آشپزخانه مسدود بوده به بنده اجاره داده، طرح شکایت کلاهبرداری کنم و تقاضای خسارت نمایم یا خیر؟ خیلی متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر دو سال از این قضیه گذشته اگر شما ناراضی بودید همان ابتدا می‌بایست درخواست فسخ و مطالبه ضرر و زیان می‌دادید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
میتوانید قرارداد اجاره را به دلیل عیب مذکور فسخ نمایید.