مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام خسته نباشید یکی از دوستانم چند سال پیش با شوهرش یه تصادفی بدی توی جاده کردن همون موقع این بنده خدا اوضاع جسمی و روحی بدی داشت از ناحیه صورت بیشتر آسیب دیده بود دست وپا شکسته بود همون موقع پدر شوهر و مادر شوهرش ازش یه امضاء میگیرن که یعنی از هیچ کس شاکی نیست بعد از چند سال حالا هنوز مخارج پزشکی دارن و حالا میخواد از بیمه استفاده بکنه نمیتونه و اونا هم کمکی بهش نمیکنن میگن خودت امضا ء کردی باید چکار بکنه ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که رضایت داده باشند امکان شکایت وجود ندارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است هم چنین از طریق مشاوره تلفنی با وکلای سایت و دریافت اطلاعات مورد نیاز بهتر به جواب سوالاتتان میرسید