مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام بنده 2 سال پیش واحدی خریداری کردم که دوتا شریک داشتن و از هر دو مالک کل اپارتمان بودن
الان بعد چند سال یک نفر پیدا شده که میگه من سال 93 داخل این اپارتمان شریک بودم تا اسکلت و من سال 1400 اپارتمان خریداری کردم
یکی از فروشنده ها بدهکاری بالا آورده و رفته زنده و این نفر سوم رفته داخل زندان و دست نوشته ای از فروشنده واحد گرفته که داخل اپارتمان شریک بوده که تاریخ دست نوشته سال 1402 هست با امضا و اثر انگشت
حالا من باید چه کار کنم منی که خریدار بودم و 2 سال ساکن هستم و موقع خرید ملک هیچ نوع مدرکی دال بر اینگه نفر سومی وجود نداشته بوده
الان من باید اپارتمان تخیله کنم یعنی خیلی استرس دارم بعد یک عمر خونه خریدن حالا این شده ترو خدا یکی راهنمای کنه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لطفا توضیح دهید ملک با سند به شما انتقال داده شده یا قولنامه ای ، با مشاوره تلفنی و پرسش و پاسخ با وکیل بهتر به پاسخ سوالاتتان میرسید