مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری موجر از مستاجر

درود بررشما؛ دو سال قبل آپارتمانی را در یک مجتمع مسکونی رهن و اجاره نمودم بعد تحویل گرفتن و ساکن شدن در واحد متوجه شدم چاه فاضلاب و چاه کف آشپزخانه از چندین سال قبل مسدود و خراب بوده و نشتی شدیدو باعث آسیب جدّی به سقف طبقه پایین شده و همسایه طبقه پایین بما گفتن چندین بار به صاحبخانه شما مشکل را مطرح کردیم و قول گرفتیم تا خانه تعمییر نشده آنرا به مستاجر واگذار نکنند ولی ایشان هیچ توجهی نکرده و آپارتمان را اجاره داده است،، حالا با توجه باینکه شرایط آیا بنده میتونم از صاحبخانه به جرم کلاهبردای شکایت نمایم با توجه به شیّآدی و پنهان‌کاری و مخفی کاری و بدون اینکه به بنده اطلاع بدن که چاه‌های واحد مسدود هست، واحد را به بنده اجاره داده اند؟؟؟ متشکرم که راهنمایی میفرمائید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر کلاهبرداری نیست فقط شما حق اعلان فسخ اجاره و مطالبه ودیعه را دارید