مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر

باسلام عضو شرکت خدمات مشاوره ای فنی مهندسی کشاورزی زیر نظر جهاد کشاورزی با6 سال سابقه هستم تاسال1400 قرارداد خدمات مشاوره ای باجهاد کشاورزی از طرف ترویج سازمان جهاد کشاورزی بسته شدبه مدت 7 روز سابقه بیمه ازسمت کارفرما همزمان باقرارداد9 ماهه واریز شده طبق تبصره تبدیل وضعیت شرکتهای تابع سازمان جهاد کشاورزی که ابلاغ شده میتونم پیگیر دیوان عدالت شم لطفا راهنمایی نمایید.وچه مدارکی واسه دیوان عدالت بارگذاری نمایم تمام صفحات قراردادها یا نامه ای که ازطرف سازمان جهاد کشاورزی بهم رونوشت دادندباتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و نظام وظیفه و اداره کار خارج از تخصص است