مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حقوق و مزایا طی دو فیش و تسویه حساب براساس حقوق پایه

با سلام . کارفرما با بنده حقوق 20 میلیون تومان توافق کرد و در عقد قرارداد ، متن آن را براساس حقوق پایه درج کرده است . در پرداخت های حقوق ، مبالغ طی دو واریز انجام گرفته که در صورتحسابی که از بانک گرفته ام حساب پرداخت حقوق در همه ماه ها و همه واریزها ، متعلق به شرکت بوده است . تا جائیکه بنده اطلاع دارم ملاک حقوق ، مبالغی هست که واریز شده است و نه ، مبالغی که در قرارداد ذکر شده . با توجه به اینکه واریزها به صورت گروهی برای تمام کارکنان در دو لیست گروهی و به جهت فرار کارفرما از پرداخت بیمه و مالیات و همچنین عدم تسویه کامل حق و حقوق کارکنان هست آیا رای دیوانی سراغ دارید که بنده در دفاع خودم در دادخواست اداره کار ، به آن اشاره کنم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و نظام وظیفه و اداره کار خارج از تخصص است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

شما دادهواست را برمبنای حقوق واقعی ارائه دهید رسیدگی میشود